[Jadi kertoo]

 
Kävin tänään mamman kanssa agility treeneissä ja tänään me tehtiin rata, siellä oli 17 estettä ja ensin me tehtiin se alusta loppuun, tuli yksi virhe, sitten tehtiin se taas alusta loppuun ja ei yhtään virhettä ja sitten lopuksi tehtiin se lopusta alkuun ja silloin tuli taas vaan yksi virhe
 
Muuten meillä ei ole tapahtunut mitään erityistä, mamma ja isi ovat päivisin töissä ja minä ja Tipsy ollaan kotona vahtimassa, nukutaan silloin sohvalla ja ollaan nätisti, mutta jos joku tulisi niin kyllä minä ja Tipsy sanoisimme pahasti heille ;o) mamma on ainakin saanut nähdä miten hyvä vartio koira Tipsy on. Oltiin viime viikolla mamman kanssa puistossa kävelemässä ja mamma puhui puhelimessa ja sitten Tipsy näki että yksi mies tulee meidän suuntaan ja mamma ei näe sitä miestä ja se tuli suoraan mammaa päin...Tipsy reagoi silleen että hän seisoi paikalla ja murisi, sitten kun se mies tuli vähän lähemmäs niin Tipsy "hyökkäsi" häntä päin ja sanoi sille että "painu, minä puren jos tulet tänne!" Oli hyvä että hän sai sen miehen muuttamaan suuntaa ja kiretää kauemmas.
 
Huomenna minulla on taas agility kipailut, Ranta Cup ja mölli luokka. Onneksi se on täällä Vaasassa. Kuukauden päästä se on sitten Närpiössä, saa nähdä jos me lähdetään sinne.
 
Nyt nukkumaan...Hyvää yötä!!