[Jadi kertoo]

Nyt on jo kevät, ulkona lumi sulaa ja aurinko paistaa. Mutta mamma ei pysty käydä meidän kanssa niin hirveen pitkiä lenkkejä tällä hetkellä kun hänellä on hirveä flunssa ...mutta haluaa kuitenkin tulla meidän kanssa lenkille vaikka isikin tulee .

Kävin muuten mamman kanssa BACin yksi kurssi missä päästiin näyttämään kaikille että me ei kuuluta alkeisryhmään vaan siihen seuraavaan jatkoryhmään ja ensi viikolla niin treenit alkavat...harmi vaan että Tipsy tippui takasa alkeisryhmään kun hänen into on lähtenyt karkuun jonnekin *hmm* toivotaan että hän löytää sen taas ja pääsee sitten minun kanssa samaan ryhmään treenaamaan . Ja mamma sanoi että kesällä me mennään kokeilemaan mölli rataa, kun semmonen tilaisuus tulee vastaan ...kivaa...

Sunnuntaina kävin mamman kanssa mätsäreissä mutta tuomari ei antanut meille edes mahdollisuus ku hän näköjään ei tykännyt saksanpaimenkoiran näköisistä koirista...Ritukin tippui heti meidän jälkeen  toivotaan että seuraava mätsäri menee paremmin...minulla ja mammalla on kuitenkin niin hyvä kontakti ku ollaan kehässä .